Politika privatnosti

Rukovalac, na osnovu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS“, br. 87/2018) u daljem tekstu jeste:

SPMedicina doo
Mirijevski bulevar 41b, Palilula, Beograd
PIB: 108952989

info@mojauniforma.com ; office@mojauniforma.com

060/0530784 ; 060/0530984 ; 011/3613602

Zaštitu podataka o ličnosti svih korisnika naših usluga/kupaca („Kupci„), čije lične podatke obrađujemo (u daljem tekstu: „Lični podaci„) vršimo u skladu sa važećim zakonima.

Hvala vam što koristite naše usluge. Poštujemo vašu privatnost i posvećeni smo zaštiti vaših ličnih podataka. Ovim ćemo objasniti kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše lične podatke prilikom korišćenja naše internet prodavnice.

Prikupljanje ličnih podataka: Prilikom posete našoj internet prodavnici, možemo prikupljati određene lične podatke od vas, uključujući, ali ne ograničavajući se na:

 • Ime
 • Adresa
 • E-mail adresa
 • Broj telefona
 • Informacije o plaćanju

Ovi podaci se mogu prikupljati prilikom registracije naloga, slanja narudžbine, pretplate na naš newsletter ili komuniciranja sa nama putem veb forme.

Upotreba ličnih podataka: Vaše lične podatke koristimo kako bismo vam omogućili pristup našim proizvodima i uslugama, obradili Vaše narudžbine, obavestili vas o promocijama i novim proizvodima, pružili podršku i odgovorili na Vaše zahteve. Takođe, možemo koristiti vaše podatke u svrhu analize kako bismo unapredili naše usluge i personalizovali Vaše iskustvo.

Otkrivanje ličnih podataka trećim licima: Vaše lične podatke možemo otkriti samo u sledećim situacijama:

 • Kada je to neophodno radi ispunjenja vaših zahteva (npr. dostava proizvoda)
 • Kada je to neophodno radi usklađenosti sa zakonskim obavezama
 • Kada je to neophodno radi zaštite prava, imovine ili sigurnosti naše internet prodavnice ili drugih korisnika

Bezbednost ličnih podataka: Koristimo različite mere bezbednosti kako bismo zaštitili vaše lične podatke od neovlašćenog pristupa, korišćenja ili otkrivanja. Ovo uključuje tehničke, administrativne i fizičke mere bezbednosti.

Kolačići: Naša internet prodavnica može koristiti kolačiće i slične tehnologije kako bismo poboljšali funkcionalnost i korisničko iskustvo. Možete upravljati postavkama kolačića putem podešavanja Vašeg internet pregledača.

Prava korisnika: Imate pravo da pristupite, ispravite, obrišete ili prenesete svoje lične podatke. Takođe imate pravo da povučete svoj pristanak za obradu vaših podataka u bilo koje vreme.

Lice za zaštitu podataka o ličnosti

Licu za zaštitu podataka o ličnosti možete se obratite za sva pitanja koja se tiču obrade Vaših podataka o ličnosti, na jedan od sledećih načina:

 • na adresu elektronske pošte: info@mojauniforma.com
 • na adresu Rukovaoca, sa naznakom da se pismeno dostavlja Licu za zaštitu podataka o ličnosti;
 • pozivom na broj telefona 060/0530784 ili 060/0530984

Svrha obrade i pravni osnov za obradu podataka o ličnosti

 • Obrada za potrebe pružanja usluga prodaje robe
 1. Za svrhu pružanja usluga prodaje robe i evidencija obrade imate ugovornu obavezu davanja podataka o ličnosti i to sledećih:
 2. Podaci o kupcu proizvoda:  prezime, ime, mesto prebivališta i boravišta i kontaktni podaci (mobilni telefon i email adresa).
 3. Rukovalac obrađuje Vaše podatke o ličnosti u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, Zakona o obligacionim odnosima.
 4. Na Vaš izričit zahtev, uz Vaš izričit pisani pristanak, možemo da Vam omogućimo da informacije o Vašim podacima koje obrađujemo dobijete na mail adresu koju izričito naznačite u saglasnosti koju potpisujete.
 5. Vaši podaci o ličnosti će biti obrađivani elektronski, na način kojim se obezbeđuje bezbednost i poverljivost, a sama obrada je elektronska.
 6. Vaši podaci o ličnosti, koji se obrađuju za potrebe pružanja usluga prodaje robe i proizvoda se čuvaju u skladu sa rokovima definisanim ispunjenjem svrhe zbog koje se i prikupljaju ali ne duže od 60 meseci.   
 • Obrada za promotivne aktivnosti

Za svrhu promocije naših usluga obrađujemo Vaše sledeće podatke: ime i prezime, broj mobilnog telefona i email adresu.  Pravni osnov za gore pomenutu obradu podataka je Vaš pisani pristanak ili pristanak dat putem emaila. Navedeni podaci o ličnosti se čuvaju u evidencijama Rukovaoca do Vašeg opoziva pristanka.  Opoziv pristanka, dajete u istoj formi, u kojoj ste dali i Vaš pristanak. Opoziv pristanka ne utiče na dopuštenost obrade koja je vršena na osnovu pristanka pre opoziva. Ukoliko opozovete svoj pristanak za obaveštavanje o promotivnim aktivnostima, Vaše podaci će biti obrisani iz odgovarajućih evidencija koji se kod nas vode.

Vaši podaci o ličnosti će biti obrađivani na način kojim se obezbeđuje bezbednost i poverljivost, a sama obrada je elektronska.

Ova politika privatnosti može se povremeno ažurirati, pa vas ohrabrujemo da redovno pregledate ovu stranicu radi ažuriranja. Vaša dalja upotreba naše internet prodavnice smatraće se prihvatanjem ovih promena u politici privatnosti.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa našom politikom privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.

Hvala vam što koristite naše usluge.